Ονειροκρίτης: Ζ


Ζ

Ζακέτα
Για τους ανύπαντρους και τις ανύπαντρες, το να δουν ότι φοράνε μια καινούργαι ζακέτα, σημαίνει ότι ο γάμος είναι κοντά. Αντίθετα στενοχώρες προμηνύονται αν η ζακέτα είναι παλιά ή / και βρώμικη.

Ζάρια
Ζημιές να περιμένεις αν δεις ότι παίζεις ζάρια. Οι δουλειές σου δεν θα πάνε και τόσο καλά. Αν δεις άλλους να παίζουν ζάρια σημαίνει ότι θα έχεις επιτυχίες.

Ζάχαρη
Αν δεος ότι τρως ζάχαρη, θα στενοχωρηθείς πολύ. Αν προσφέρεις ζάχαρη, θα πικράνεις αυτόν που τη δίνεις. Αν το αγαπημένο σου πρόσωπο, σου δίνει ζάχαρη σημαίνει ότι θα σε πικράνει με τα λόγια του και τη συμπεριφορά του. Σκορπισμένη ζάχαρη σημαίνει μεγάλες απώλειες στις δουλειές σου.

Ζαχαροπλαστείο
Αν βρίσκεσαι έξω από κάποιο ζαχαροπλαστείο και βλέπεις τα γλυκά στη βιτρίνα, είναι προμήνυμα πως οι ελπίδες σου και τα όνειρα σου θα πραγματοποιηθούν. Αν μπαίνεις μέσα θα στενοχωρηθείς. Αν δεις πως τρως πάστες ταψιού τότε περίμενε ερωτική απογοήτευση. Αν η πάστα έχει σοκολάτα τότε σίγουρα ο εραστής σου θα σε εγκαταλείψει. Αν είσαι παντρεμένη  θα μαλώσεις με τον σύζυγο σου. Αν δεις πως αγοράζεις από το ζαχαροπλαστείο αμυγδαλωτά και τα τρως θα συμβεί κάτι που θα σε κάνει να κλάψεις πικρά. Με άλλα λόγια, αν βλέπεις πως τρως ζαχαρωτά, να περιμένεις πίκρες, απογοήτευση και στενοχώρια.

Ζαχαροπλάστης
Αν στον ύπνο είσαι ζαχαροπλάστης ενώ στην πραγματικότητα το επάγγελμα σου είναι διαφορετικό, μάθεπως θα κερδίσεις πολλά χρήματα, σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Ζεμάτισμα
Αν δεις πως ζεματίζεις κάτι με βραστό νερό, να ξέρεις πως σύντομα θα πονέσεις πολύ.

Ζέστη
Αν δεις ότι κάνει πολύ ζέστη, τότε  κάποιο φλογερόν έρωτα έχεις στην καρδιά σου χωρίς όμως να είναι σίγουρο ότι θα βρεις ανταπόκριση.

Ζεστό ρόφημα
Αν προσφέρεις ζεστό ρόφημα σε άρρωστο, τότε γρήγορα, θα γίνει καλά. Αν εσύ πίνεις ζεστό ρόφημα, σημαίνει πως θα έχεις καλή υγεία. Αν το αγαπημένο σου πρόσωπο, σου προσφέρει ζεστό ρόφημα, να ξέρεις πως τα αισθήματα του είναι θερμά και αληθινά και σκέφτεται μόνο εσένα.

Ζευγαράκι
Αν ονειρευτείς ερωτικό ζευγαράκι, δείχνει την επιθυμία που έχεις να κάνεις κάποιο δεσμό. Αν είσαι μαζί με το αγαπημένο σου πρόσωπο ανάμεσα σε άλλα ζευγάρια, περίμενε χαρά και ευτυχία ενώ αντίθετα, αν δεις πολλά ζευγάρια να περνούν δίπλα σου ή και να χορεύουν, περίμενε θλίψη και μοναξιά.

Ζευγολάτης
Αν δεις ζευγολάτη να οργώνει το χωράφι του, να περιμένεις χαρά, ευτυχία και πολλά χρήματα. Ακόμη καλύτερο το όνειρο αν εσύ κάνεις τον ζευγολάτη,.

Ζεύω
Αν δεις ότι ζεύεις άλογα να περιμένεις πλούτη, αν ζεύεις βόδια, επιτυχίες και αν ζεύεις γαϊδάρους, δυσκολίες. Οικιακά ζώα συμβολίζουν οικογενειακή ομόνοια και ευτυχία.

Ζέφυρος
Επιτυχίες θα σημειώσεις στον επαγγελματικό και τον αισθηματικό τομέα αν ονειρευτείς τον άνεμο ζέφυρο (απαλό και δροσερό αεράκι) .

Ζήλια
Αν σε ζηλεύουν, τότε θα υπάρξει σημαντική ερωτική επιτυχία. Αν ζηλεύεις το ν άνθρωπο που σε αγαπά, αυτό σημαίνει πως τα αισθήματα που τρέφει για σένα είναι δυνατά και αληθινά.

Ζητιάνος
Αν ονειρευτείς ότι είσαι ζητιάνος ή είδες κάποιον άλλο να περιμένεις τύχη, και πολλά κέρδη από τις δουλειές σου, χαρά και ευτυχία στο σπίτι σου.

Ζιζάνια
Όταν είσαι γεωργός και βλέπεις πως το χωράφι σου είναι γεμάτο με ζιζάνια, μην περιμένεις καλή σοδειά. Αν δεις να ακούς πως σε διαβάλλουν με άσχημα λόγια (ζιζάνια), να περιμένεις επιτυχίες.

Ζυγαριά
Ο υποψίες που έχεις για κάποιο πρόσωπο, δεν ευσταθούν αν ονειρευτείς ζυγαριά. Αν δεις να ζυγίζεις, περίμενε εμπορικές προτάσεις. Πριν όμως δώσεις το λόγο σου, είναι καλό να σκεφτείς καλά και να ελέγξεις αν σε συμφέρει μια τέτοια εμπορική συμφωνία.

Ζύθος
Αν ονειρευτείς ότι πίνεις μπίρα είτε μόνος σου είτε με παρέα να περιμένεις χαρές και ευχάριστες ειδήσεις.

Ζυμαρικά
Αν μια κοπέλα δει να φτιάχνει ζυμαρικά, σημαίνει γρήγορο γάμο. Αν έγκυος δει ζυμαρικά θα έχει καλό τοκετό. Αν είσαι άρρωτος σημαίνει γρήγορη ανάρρωση. Αν τρως ζυμαρικά, το όνειρο σου είναι καλό. Περίμενε χαρά και ευτυχία.

Ζυμώνω
Αν δεις να ζυμώνεις ή κάποιος άλλος να ζυμώνει ψωμί, τότε περίμενε απροσδόκητη χαρά.

Ζώα
Ήμερα ζώα σημαίνουν χαρά, ευτυχία και πλούτη πολλά. Αν το ήμερο ζώο έχει λευκό χρώμα, να ξέρεις πως έχεις ένα καλό και έμπιστο φίλο. Αν το ζώο είναι άγριο και μαύρο, έχεις εχθρό που είναι πολύ επικίνδυνος. Αν είσαι γυναίκα και δεις ότι χαϊδεύεις κάποιο ζώο, θα μαλώσεις με τον άντρα σου. Αν σε κυνηγούν ή σε δαγκώνουν, σημαίνει πως έχεις εχθρούς που θέλουν να σε πικράνουν. Τα ζώα που μιλούν προαναγγέλουν κάποιο δυσάρεστο γεγονός. Όταν βλέπεις ότι δίνεις τροφή σε ζώα, περίμενε χαρά και ευτυχία στο σπιτικό σου, καθώς επίσης πολλά κέρδη.

Ζωαγορά
Αν ονειρευτείς ότι βρέθηκες σε ζωαγορά, περίμενε μεγάλον επαγγελματικό ανταγωνισμό. Αν ονειρευτείς πως είσαι ζωέμπορος, θα κάνεις πλούσιο γάμο.

Ζωγραφική
Αν δεις το πορτραίτο του αγαπημένου σου, θα πάρεις ευχάριστες ειδήσεις. Όταν δεις ότι ποζάρεις και ο ζωγράφος σου φτιάχνει το πορτραίτο σου, θα πρέπει να προσέξεις πολύ γιατί κινδυνεύεις να γελοιοποιηθείς στα μάτια του ή της αγαπημένης σου. Αν, όμως, δεις άλλον να ζωγραφίζει, σημαίνει πως θα συναντήσεις ένα όμορφο πρόσωπο. Αν ζωγραφίζεις εσύ, θα κερδίσεις λίγα χρήματα. Όταν δεις πως παρευρίσκεσαι σε έκθεση ζωγραφικής, θα σε καλέσουν σε γλέντι. Αν πουλάς έργα, πίνακες ζωγραφικής, θα μπερδευτείς σε μια άσχημη υπόθεση. Αν ο πίνακας ζωγραφικής που είδες, είχε ζωγραφισμένη θάλασσαα, να ξέρεις πως θα περάσεις πολλές φουρτούνες, χωρίς όμως να σε εγκαταλείψουν οι ελπίδες σου.

Ζωγράφος
Η γυναίκα που βλέπει ότι ζωγραφίζει με όμορφα χρώματα, να είναι σίγουρη πως γρήγορα θα βρει τον άνθρωπο που ποθεί. Αν κάποιος άντρας βλέπει ότι ζωγραφίζει – που δεν είναι ζωγράφος – θα του κάνουν πολλές προτάσεις για δουλειά. Τα κέρδη  όμως  θα είναι μικρά.

Ζωμός
Είτε δεις είτε πίνεις ζωμό, σε περιμένει ευτυχία. Αν κάποιος άρρωστος δει πως πίνει ζωμό, γρήγορα θα γίνει καλά.

Ζώνη
Αν κάποια ανύπαντρη της προσφέρουν ζώνη κι τη φορέσει, σημαίνει γρήγορο και ευτυχισμένο γάμο. Αν δεις να φοράς ζώνη και σε σφίγγει, να ξέρεις πως θα περάσεις μεγάλη στενοχώρια. Αν κάποιος σου τη λύνει θα απαλλαγείς από τα βάσανα σου.

Ζωντανός
Αν ονειρευτείς το αγαπημένο σου πρόσωπο πεθαμένο ενώ είναι ζωντανό, σημαίνει πως και οι δύο έχετε καλή υγεία και πως ευτυχία σας περιμένει. Αν δεις τους γονείς σου που έχουν πεθάνει είναι καλό. Αν τους δεις να σου μιλούν και τους αισθάνεσαι κοντά σου, μέσα στο σπίτι του, είναι ακόμη καλύτερο το όνειρο.