Ονειροκρίτης: Η


Η

Ηδύποτα (λικέρ, κ.ά.)
Στην περίπτωση που δούμε ότι πίνουμε λικέρ τότε να περιμένουμε πίκρες και στενοχώριες. Σγτην περίπτωση που τα φτιάχνουμε  εμείς τότε οι στνοχώριες στον οικογενειακό τομέα βρίσκονται προ των πυλών.

Ήθη και έθιμα
Όταν δεις πως ασχολείσαι με τα ήθη και τα έθιμα, σημαίνει πως καταπιάνεσαι με πράγματα πέραν των δυνατότητων σου.

Ηθοποιός
Αν βλέπεις να είσαι ηθοποιός, να περιμένεις καβγάδες και οικογενειακές στενοχώριες. Αν δεις πολλούς ηθοποιούς μαζί,  τότε κάποιο παιχνίδι παίζεται εις βάρος σου. Αν δεις τη γυναίκα σου ή τη γυναίκα φίλου σου ηθοποιό, σημαίνει πως η γυναίκα αυτή θα παραστρατήσει.

Ηλεκτρικά φώτα
Η ηλεκτρική λάμπα ή τα πολλά αναμμένα ηλεκτρικά φώτα που βλέπεις, σημαίνουν φλογερό έρωτα. Αν δεις πως τινάζεσαι, αγγίζοντας κάποιο ηλεκτρικό καλώδιο, να ξέρεις πως ο έρωτας σου θα  σου προσφέρει μεγάλες συγκινήσεις. Αν δεις πως εξασκείς το επάγγελμα του ηλεκτρολόγου, ενώ στην πραγματικότητα, το επάγγελμα σου είναι άλλο, σημαίνει πρόοδο και σίγουρη επιτυχία στον τομέα της δουλειάς σου.

Ηλίθιος
Αν ονειρευτείς κάποιον ηλίθιο ή εσύ είσαι ηλίθιος ή σου λένε πως είσαι ηλίθιος, σημαίνει πως είσαι πανέξυπνος άνθρωπος. Η εξυπνάδα σου θα αναγνωριστεί από ισχυρούς ανθρώπους και θα έχει σαν αποτέλεσμα την προστασία σου.

Ηλικιωμένοι άνθρωποι
Ο γέροντας ή η γερόντισσα που είδες, σημαίνουν σταθερότητα στις δουλειές σου. Αν οι ηλικιωμένοι αυτοί βρίσκοταν στο σπίτι σου, θα έχεις προστασία. Η κοπέλα που θα δει τον αγαπημένο της ηλικιωμένο, να ξέρει πως ο άνθρωπος αυτός τρέφει αγνά και τίμια αισθήματα για εκείνη. Αν δεις τον εαυτό σου ηλικιωμένο, σημαίνει πως θα αναλάβεις υποθέσεις που δεν κάνουν για την ηλικία σου και είναι πέρα από τις δυνατότητές σου.

Ήλιος
Ο ήλιος προμηνά ευτυχία είτε στην ανατολή είτε στη δύση του. Αν δεις τον ήλιο να μπαίνει και να φωτίζει το σπίτι σου, περίμενε οικογενειακή ευτυχία και γαλήνη. Αν μια  έγκυος δει τον ήλιο, θα έχει καλό τοκετό. Αν δεις ότι ο ήλιος σκεπάστηκε από μαύρα σύννεφα, να περιμένεις κάποιο κακό. Το πιθανότερο είναι ο θάνατος συγγενούς σου.

Ηλιοτρόπιο
Αν ονειρευτείς ανθισμένο ηλιοτρόπιο, είναι προμήνυμα ενός φλογερού έρωτα. Τα ηλιοτρόπια λουλούδια, σημαίνουν έναν έρωτα, χωρίς ελπίδα ανταπόκρισης. Ένας ήλιος (ηλιοτρόπιο) που κοιτάζει προς την ανατολή, είναι προμήνυμα  ερωτικής συνάντησης.

Ηφαίστειο
Κάποια γυναίκα που θα ονειρευτεί ηφαίστειο να βγάζει φλόγες και καπνούς, θα πρέπει να προσέξει πολύ. Η συμπεριφορά της δεν είναι η πρέπουσα, με αποτέλεσμα να στενοχωρεί τους γύρω της αλλά και τον εαυτό της. Θα υποφέρει και αυτή όπως έκανε άλλους να υποφέρουν. Ο άντρας που βλέπει ηφαίστειο θα πάθει ό,τι και η γυναίκα, και επίσης θα έχει αποτυχίες και στις δουλειές του.

Ηχώ
Διπλή ερμηνεία για αυτό το όνειρο. Αν ακούσεις ηχώ που προέρχεται από τη δική σου φωνή, περίμενε τον έρωτα. Αν ακούσεις ηχώ από ξένη φωνή τότε περίμενε να ακούσεις περίμενε δυσάρεστα νέα.