Ονειροκρίτης: Θ


Θ

Θαλαμηγός
Μια θαλαμηγός αραγμένη προσδιορίζει την οικογενειακή γαλήνη και ηρεμία. Αν έχουμε επιβιβαστεί σε θαλαμηγό -και ακόμη καλύτερα αν ττεξιδεύουμε- σημαίνει ότι σύντομα θα κάνουμε ταξίδι.

Θαλαμηπόλος
Ο θαλαμηπόλος που είναι μέσα στο σπίτι σου σημαίνει κάτι κακό. Σε περίπτωση δε που ο θαλαμηπόλος είναι το αγαπημένο σου πρόσωπο σημαίνει προδοσία από μεριά του.

Θάλασσα
Η γαλάζια, η ήρεμη θάλασσα είναι καλό σημάδι, συμβολίζει το ευτυχισμένο και γαλήνιο σπιτικό. Αντίθετα, η φουρτουνιασμένη θάλασσα συμβολίζει τα προβλήματα και τις στενοχώριες. Αν δεις τα νερά της θάλασσας να απομακρύνονται (παλίρροια), περίμενε δύσκολες και δυστυχισμένες μέρες. Αν δεις πολλά καράβια στη θάλασσα, περίμενε μέρες ευτυχισμένες. Αν δεις πως πέφτεις στη θάλασσα, κάποιο κακό θα σε βρει. Υπάρχει και μια άλλη ερμηνεία, Πολλοί είναι εκείνοι οι ερμηνευτές που ισχυρίζονται πως μια γυναίκα που βλέπει θάλασσα, είναι σαν να βλέπει τον εαυτό της σε καθρέφτη. Σύμφωνα με τη γνώμη τους, η γυναίκα που βλέπει ήρεμη και γαλανή θάλασσα, είναι ένας ήπιος και ήρεμος χαρακτήρας, γεμάτος στοργή και αγάπη. Η φουρτουνιασμένη θάλασσα μας δείχνει πως η γυναίκα αυτή που τη βλέπει, είναι ικανή να προκαλέσει καταστροφές. Το λιμανάκι που βλέπει κανείς, άντρας ή γυναίκα, σημαίνει γαλήνη και ψυχική ηρεμία.

Θαλασσινά
Αν δεις ότι τρως θαλασσινά να  περιμένεις ευχάριστα νέα. Αν τα τρως όμως με το ζόρι γιατί δεν σου αρέσουν, να περιμένεις δυσάρεστα  νέα που θα σε γεμίσουν πόνο και στενοχώρια.

Θαλασσινός
Αν δεις πως είσαι θαλασσινός ενώ, στην πραγματικότητα, δεν είσαι, περίμενε κάποιο κακό να σε βρει. Πιθανόν, στον αισθηματικό τομέα. Αν δεις θαλασσινό να μπαίνει στο σπίτι σου, σημαίνει πως θα κερδίσεις χρήματα ή θα πάρεις κάποια κληρονομιά. Ο άρρωστος που βλέπει θαλασσινά, γρήγορα θα γίνει καλά.

Θαλασσοπούλια
Τα θαλασσοπούλια είναι καλό σημάδι. Η κοπέλα που τα βλέπει, γρήγορα θα βρει τον άνθρωπο της ζωής της. Το όνειρο είναι πιο καλό, αν δει κανείς θαλασσοπούλια να κάθονται στη στέγη του σπιτιού του ή στη βάρκα του, αν είναι ψαράς.

Θάμνος
Αν βλέπεις όμορφους, ανθισμένους θάμνους, περίμενε επιτυχίες στον αισθηματικό τομέα. Αν δεις θάμνους στην πόρτα σου ή στην αυλή σου, να ξέρεις πως θα σου παρουσιαστούν πολλά εμπόδια στις δουλειές σου. Αν μπερδευτείς μέσα στους θάμνους, θα έχεις άσχημα μπλεξίματα. Αν δεις θάμνους ή θάμνο να καίγεται, κάποιος κίνδυνος σε απειλεί. Το όνειρο είναι περισσότερο άσχημο, αν οι θάμνοι έχουν αγκάθια.

Θάνατος
Ο θάνατος στον ύπνο μας ταυτίζεται με τη συνέχιση της ζωής. Έτσι, οι ανύπαντροι που θα δουν πως κάποιος συγγενής τους πέθανε, γρήγορα θα παντρευτούν. Αν δεις στον ύπνο σου πως πέθανε κάποιος φίλος σου ή συγγενής σου που λείπει, περίμενε τον να γυρίσει σύντομα. Αν δεις ότι πεθαίνεις εσύ από φυσικό θάνατο, περίμενε ευχάριστες ειδήσεις.

Θαύμα
Αν δεις στον ύπνο σου πως έγινε κάποιο θαύμα, να ξέρεις πως η πραγματικότητα θα σε απογοητεύσει. Τα επαγγελαμτικά σου και τα αισθηματικά σου επίσης δεν θα πάνε καθόλου καλά.

Θαυμάζω
Όταν δεις να σε θαυμάζουν να ξέρεις πως μάλλον θα σε στενοχωρήσουν. Αν  δειθς εσύ να θαυμάζεις κάποιον, αυτό σημαίνει πως κάποιος φίλος σου δεν αξίζει τελικά την εμπιστοσύνη και τη φιλία που του δείχνεις.

Θαυμαστής
Είτε άνδρας, είτε γυναίκα όταν βλέπεις  να είναι περιτριγυρισμένος από θαυμαστές, να περιμένεις ερωτική προδοσία.

Θαυματοποιός (ή ταχυδακτυλουργός)
Πρόσεξε είτε είσαι άντρας, είτε γυναίκα να μην έχεις σε κανέναν εμπιστοσύνη. Οι άνθρωποι που πιστεύεις και αγαπάς, μάλλον θα σε απατήσουν.

Θέατρο
Αν δεις πως μπαίνεις σε κάποιο θέατρο, περίμενε μεγάλες επιτυχίες και χαρές. Αν βγαίνεις, περίμενε στενοχώριες. Όταν δεις πως στέκεσαι στην πόρτα θεάτρου, να περιμένεις πολλά εμπόδια. Αν το θέατρο είναι ολοφώτιστο, περίμενε επιτυχίες στις δουλειές σου. Αν είναι σκοτεινό, χρηματικές δυσχέρειες. Αν δεις θέατρο, να παίζουν δηλ. ηθοποιοί ή άλλοι άνθρωποι, προσπάθησε να θυμηθείς στον ξύπνιο σου τι ακριβώς έργο παίζονταν. Η τραγωδία, το δράμα, το σοβαρό θεατρικό έργο, σημαίνουν αγωνία, θλίψη, στενοχώρια και μελαγχολία. Οι κωμωδιούλες, οι σάτιρες σημαίνουν πως θα νιώσεις φτηνή χαρά.

Θεία (τα)
Το όνειρο αυτό προμηνύει απαισιοδοξία και πολλές δυσκολίες. Μη περιμένεις βα έρθουν τα πράγματα όπως τα θέλεις.

Θεία, (η)
Αν δεις κάποια θεία, περίμενε ευχάριστες ειδήσεις.

Θειάφι
Πρόσεξε πολύ. Το όνειρο σου συμβολίζει το βίαιο ερωτικό πάθος που θα σε κυριαρχήσει. Θα ακολουθήσει μεγάλη δυστυχία.

Θείος
Ο θείος που είδες στον ύπνο σου, θα σε μπλέξει στον ξύπνιο σου, αλλά τελικά, θα βγεις κερδισμένος.

Θεμέλια
Αν δεις πως εσύ, με τα χέρια σου, κτίζεις τα θεμέλια του σπιτιού σου, να περιμένεις από παντού επιτυχίες. Οι δουλειές σου θα πάνε καλά. Αν είσαι ανύπαντρος ή ανύπαντρη, θα παντρευτείς. Αν βλέπεις άλλον να κτίζει τα θεμέλια του σπιτιού σου, περίμενε δύσκολες μέρες γεμάτες λύπη και στενοχώρια. Αν δείτε πως ανοίγετε τα θεμέλια για να  χτίσετε το δικό σας σπίτι αυτό σημαίνει πως όλα σας τα σχέδια, όλοι σας οι σκοποί που έχετε βάλει στη ζωή σας θα πραγματοποιηθούν. Αν δείτε ότι τα θεμέλια που ανοίγετε ή που βάζετε είναι σε άμμο ή σε έδαφος που δεν φαίνεται στερεό, αυτό θα πει πως δεν έχετε πάρει καλό δρόμο στη ζωή σας, ή δεν έχετε προγραμματίσει σωστά τις δουλειές σας και τις υποθέσεις σας και τίποτα δεν θα πάει καλά. Αν δείτε πως βάζετε πέτρες ή οτιδήποτε από τα θεμέλια τον σπιτιού σας, αυτό σημαίνει πως θα πληροφορηθείτε για κάτι κακό που θα συμβεί σε συγγενή σας. Αν δείτε άλλους να βάζουν θεμέλια για το δικό σας σπίτι, αυτό σημαίνει ότι γρήγορα θα σας έλθει μια μεγάλη απογοήτευση. Αν δείτε πως εσείς βάζετε θεμέλια σε άλλο οικόπεδο αυτό σημαίνει πως βαδίζετε πονηρά και δεν θα αργήσετε να τιμωρηθείτε γι αυτό. Για έναν ερωτευμένο που θα δει πως βάζει θεμέλια στο οικόπεδο της αγαπημένης του, αυτό σημαίνει πως θα απογοητευθεί από το φέρσιμο της. Αν δείτε πως γκρεμίζονται τα θεμέλια του σπιτιού σας αυτό σημαίνει πως θα πάθετε μεγάλη καταστροφή.

Θεολόγος
Αν δείτε στον ύπνο σας έναν καθηγητής της θεολογίας, αυτό σημαίνει πως κάτι ή κάποια πνευματική ανάγκη έχετε αυτόν τον καιρό, κάποιο κρίμα σας βασανίζει για κάτι που έχετε κάνει. Αν δείτε να κηρύττει τον λόγο του Θεού, σημαίνει πως πρέπει να επανορθώσετε τα λάθη που έχετε κάνει ή τις αδικίες. Αν διδάσκει στο σχολείο ή το πανεπιστήμιο αυτό σημαίνει πως θα κατακριθείτε από την κοινωνία.

Θεός
Ο Θεός αποτελεί την ελπίδα όλων των ανθρώπων. Έτσι αν δείτε πως προσεύχεστε Στο Θεό, να ξέρετε πως θα έχετε την προστασία Του. Όμως σημαίνει επίσης πως μπορεί να δημιουργηθούν προβλήματα από δικό σας λάθος. Ρίξτε μια ματιά στις δέκα εντολές μετά από αυτό το όνειρο.

Όταν βλέπετε πως μιλάτε με Το Θεό, να περιμένετε κάποια μεγάλη χαρά.

Αν ονειρευτείτε πως απλά είδατε Το Θεό, σημαίνει πως θα σας καταπιέσει μια τυραννική γυναίκα που θα φοράει ράσο (καλόγρια το πιθανότερο). Αυτό το όνειρο δεν είναι καλός οιωνός και γενικά είναι προάγγελος προβλημάτων υγείας.

Το να δείτε ότι Ο Θεός σας δίνει προνόμια, σημαίνει πως ένα σπουδαίο πρόσωπο θα χρησιμοποιήσει τη δύναμή του για να σας βοηθήσει.

Αν ονειρευτείτε ότι Ο Θεός σας στέλνει τη Θεία Χάρη, σημαίνει πως θα γίνουν αλλαγές στα πιστεύω σας. Μετά από αυτό το όνειρο πρέπει να είστε πιο προσεκτικός στις ιδέες σας, γιατί ίσως σημαίνει πως είστε ο ευνοούμενος Του Θεού.

Θερισμός
Αν δεις πως θερίζεις, περίμενε πλούτη πολλά και οικογενειακή ευτυχία.

Θερμά λουτρά
Αν είσαι κοπέλα και δεις πως κάνεις θερμά λουτρά, να ξέρεις πως γρήγορα θα παντρευτείς. Για τους άλλους, σημαίνει ευχάριστες ειδήσεις.

Θερμάστρα
Η αναμμένη θερμάστρα σημαίνει προστασία αλλά και τον φλογερό έρωτα που νιώθεις για το αγαπημένο σου πρόσωπο. Η σβησμένη θερμάστρα σημαίνει στενοχώριες, φτώχεια και ψυχρότητα στον αισθηματικό τομέα.

Θερμόμετρο
Το θερμόμετρο που είδες πολύ ψηλά ανεβασμένο ενώ, στην πραγματικότητα, δεν είσαι άρρωστος, σημαίνει φλογερά και γεμάτα πόθο αισθήματα. Αν δεις θερμόμέτρο κατεβασμένο, περίμενε ψυχρότητα στον αισθηματικό τομέα, και οι δουλειές σου δεν θα πάνε καλά.

Θέση
Αν δεις πως κατέχεις μια δημόσια θέση, ενώ το επάγγελμα σου είναι άλλο, περίμενε αποτυχία στον έρωτα σου. Αν έχασες τη θέση που έχεις, θα αυξηθούντα έσοδα σου.

Θήκη
Η οποιαδήποτε θήκη που βλέπεις, σημαίνει δύναμη, σιγουριά και ανάκτηση των χαμένων πραγμάτων ή υποθέσεων.

Θηλειά
Περασμένη στον λαιμό σου, σημαίνει γρήγορο γάμο. Πάνω από το κεφάλι σου, σημαίνει μεγάλο κίνδυνο και δυσάρεστες ειδήσεις.

Θημωνιές
Οι θημωνιές και καλύτερα, οι θημωνιές από σιτάρι, για τους ανύπαντρους, σημαίνουν γάμο. Για τους άλλους, κέρδη πολλά και οικογενειακή ευτυχία.

Θηρία
Αν τα θηρία που είδες, ήταν μέσα σε κλουβιά, να ξέρεις πως οι εχθροί σου δεν μπορούν να σου κάνουν κακό κι έτσι, οι επιτυχίες σου είναι σίγουρες. Αν σε κυνηγούν, θα πρέπει να προσέξεις. Έχεις εχθρούς που θέλουν το κακό σου. Αν δεις πως καβαλικεύεις θηρίο, να ξέρεις πως έχεις σαρώσει τους εχθρούς σου.

Θησαυρός
Αν δεις πως ανακάλυψες κάποιο θησαυρό, περίμενε επιτυχίες. Αν είσαι ανύπαντρος ή ανύπαντρη, γρήγορα θα παντρευτείς. Οι άλλοι θα έχουν επιτυχίες στις δουλειές τους.

Θλίψη
Η θλίψη που νιώθεις στον ύπνο σου, θα γίνει χαρά και επιτυχία στον ξύπνιο σου.

Θρανία
Τα μαθητικά θρανία σημαίνουν δυσκολίες και στενοχώριες.

Θρήνος
Αν δεις πως στο σπίτι σου γίνεται θρήνος, μοιρολόι, περίμενε χαρά και ευχάριστες ειδήσεις.

Θρόνος
Η κοπέλα που θα δει πως κάθεται σε θρόνο, γρήγορα θα καλοπαντρευτεί. Για τους άλλους, σημαίνει δόξα και πλούτη. Αν όμως, δεις πως κατεβαίνεις από θρόνο, περίμενε φτώχεια και λύπη.

Θύελλα
Κακό σημάδι. Πρόσεξε γιατί υπάρχει κίνδυνος να καταστραφείς τελείως.

Θύμα
Αν δεις το αγαπημένο σου πρόσωπο να πέφτει θύμα ατυχήματος, περίμενε να ακούσεις από το στόμα του ευχάριστες ειδήσεις. Αν εσύ πέφτεις θύμα ατυχήματος, περίμενε κάποιο ευχάριστο γεγονός.

Θυμάρι
Καλό το όνειρο. Το θυμάρι, όπως κι αντο δει κανείς, συμβολίζει τη χαρά και την ευτυχία.

Θυμίαμα
Το θυμίαμα και το θυμιατήρι που βλέπεις, φανερώνουν τους κόλακες που υπάρχουν γύρω σου. Καλό είναι να προσέξεις τους φίλους σου.

Θυμός
Αν δεις τον άντρα σου ή τη γυναίκα σου θυμωμένη, περίμενε ευτυχία και οικογενειακή θαλπωρή. Η κοπέλα που βλέπει τον αγαπημένο της γεμάτο θυμό, να ξέρει πως τα αισθήματα που τρέφει για το άτομο της είναι αληθινά. Αν εσύ είσαι θυμωμένος, περίμενε επιτυχίες.

Θυρωρός
Αν εσύ είσαι θυρωρός, ενώ στην πραγματικότητα, το επάγγελμα σου είναι άλλο, πρόσεξε τις προτάσεις που θα σου κάνουν και κυρίως, μην ανακατεύεσαι σε ξένες υποθέσεις. Αν βρεις άλλον θυρωρό, πρόσεξε τους φίλους σου. Κάποιος ή κάποιοι δεν αξίζουν την εμπιστοσύνη και τη φιλία σου.