Ονειροκρίτης: Ι


Ι

Ιατρείο
Προετοιμαστείτε για κάποια ασθένεια, όχι κατ’ ανάγκη σοβαρή,  είτε δική σας, είτε συγγενικού σας  προσώπου.

Ιδιαιτέρα, ιδιαίτερος
Αν δεις πως είσαι ιδιαιτέρα ή ιδιαίτερος, θα  χαίρεις  της εμπιστοσύνης του ανθρώπου που αγαπάς. Αν δεις να κουβεντιάζεις με ιδιαιτέρα ή ιδιαίτερο, να γνώριζε πως τα μέσα που διάλεξες για να πετύχεις το σκοπό σου, δεν είναι καθαρά και ότι η αποτυχία παραμονεύει.

Ιδιοκτήτης
Αν δεις πως έχεις στην ιδιοκτησία σου σπίτι, σκάφος, γιωτ, βίλα, διαμέρισμα ενώ στην πραγματικότητα δεν διαθέτεις τίποτα από τα παραπάνω κάποιος κίνδυνος καταστροφής σε απειλεί και μεγάλες στενοχώριες σε περιμένουν. Αν δεις τον ιδιοκτήτη κάποιου ακινήτου ή άλλου αντικειμένου αξίας να πεθαίνει και να κηδεύεται, σύντομα η τύχη σου θα αλλάξει προς το καλύτερο και πιθανόν να γίνεις ιδιοκτήτης κάποιου ακινήτου ή άλλου αντικειμένου αξίας.

Ίδρυμα
Αν δεις στο όνειρό σου κάποιο φιλανθρωπικό το ίδρυμα σημαίνει πως θα κάνεις κάποια ευεργεσία αλλά παράλληλα θα ευεργετηθείς και ο ίδιος. Αν δεις πως βρίσκεσαι μέσα σε οποιοδήποτε άλλο ίδρυμα, τότε περίμενε δυσκολίες και εμπόδια στις δουλειές σου.

Ίδρωμα, ιδρώτας
Όταν δεις ότι είσαι ιδρωμένος, σημαίνει ότι σύντομα θα απαλλαγείς από τα βάρη και τις φροντίδες που έχεις. Αν ένας άντρας δει γυναίκα ιδρωμένη, σημαίνει πως υπάρχει κάποια στο περιβάλλον του που προσπαθεί να τον κερδίσει.

Ιέρεια
Όταν μια κοπέλα δει στον ύπνο της ότι είναι ιέρεια σε κάποιον αρχαίο ναό, την επομένη καλό θα είναι να μην συναντήσει τον αγαπημένο της γιατί υπάρχει κίνδυνος είτε με τα λόγια της είτε με κάποια ενέργειά της να εκτεθεί σε αυτόν.

Ιερό
Είτε άντρας είτε γυναίκα δει πως μπήκε στο ιερό μιας εκκλησίας, σημαίνει πως θα υπερνικήσει τα εμπόδια που θα παρουσιαστούν και θα νιώσει μεγάλη χαρά και ευχαρίστηση. Αν δεις κάποιον άλλο να προσπαθεί να μπει στο ιερό και να μη τα καταφέρνει τότε να περιμένει να του συμβεί μεγάλο κακό. Αυτό ίσως σημαίνει και θάνατο.

Ιερογλυφικά
Σημαίνει ότι πολύ σύντομα κάποιος ή κάποια θα σου εμπιστευθεί κάποιο μυστικό.

Ιερόσυλος
Όταν ονειρευτείς κάποιον να κλέβει εκκλησία, πρέπει να προσέξεις πολύ γιατί υπάρχει κίνδυνος να σε μπλέξουν πολύ άσχημα. Αν δεις να κλέβεις εσύ σημαίνει ότι θα κάνεις μια “βρώμικη” δουλειά. Αυτό είναι πιθανό να επιφέρει  σαν αποτέλεσμα να περιφρονηθείς, να εξευτελιστείς και ενδεχομένως να φυλακιστείς.

Ιησούς Χριστός
Ο Υιός Του Θεού, Ιησούς Χριστός, όταν εμφανίζεται στον ύπνο σου, πρέπει να γνωρίζεις πως μέσα σου θα βασιλέψει γαλήνη και ευτυχία.

Ιλαρά
Αν δεις πως αρρώστησε με ιλαρά,  τότε σύντομα θα απαλλαγείς από τις στενοχώριες σου.

Ίλιγγος
Άμα δεις ότι βρίσκεσαι μπροστά σε απότομο γκρεμό ή είσαι ψηλά ανεβασμένος και αισθάνεσαι ίλιγγο είναι προμήνυμα ότι θα στενοχωρηθείς πολύ.

Ιππικό
Απαιτείται μεγάλη προσοχή αν δεις στον ύπνο σου ιππικό. Σηνάινει μεγάλο και ιδιαίτερα άσχημο μπλέξιμο στα επαγγελματικά σου.

Ιππόδρομος
Είτε δεις να παίζεις στον ιππόδρομο άσχετα αν κερδίσεις ή χάνεις είτε απλά τον βλέπεις, είναι κακό όνειρο. Σημαίνει ότι θα πάθεις ζημιές στην εργασία σου.

Ισορροπία
Όταν δεις ότι προσπαθείς να κάνεις ισσοροπήσεις ή να ισορροπήσεις κάτι, πρέπει να προσέξεις πολύ γιατί κινδυνεύεις να χάσεις τη θέση σου στην εργασία σου.

Ιτιά
Όταν κάποιος δεις ιτιά, ειδικά οι ηλικιωμένοι, σημαίνει πως θα περάσει καλά γεράματα.

Ίχνη
Όταν δεις ότι ακολουθείς ίχνη κάποιου που δεν φαίνεται εκεί κοντά, σημαίνει ότι θα σου εμπιστευθούν κάποιο μυστικό. Το ίδιο ισχύει αν δεις δαχτυλικά αποτυπώματα. Αν δεις ίχνη και σημάδια από αίμα, να περιμένεις ευχάριστα νέα.