Ονειροκρίτης: Φ


Φ

Φάβα
Προβλέπει τα αντίθετα ανάλογα με την υπάρχουσα οικονομική κατάσταση. Αν κάποιος φτωχός τρώει φάβα, θα έχει εύνοια και βελτίωση της ζωής του. Για ένα πλούσιο σημαίνει ζημιές, ασθένειες και προβλήματα.

Φαγητό
Αν δεις να τρως μαζί με άλλους, θα έχεις καλή τύχη αλλά, αν τρως μόνος σου, δεν σε περιμένουν καλές μέρες. Αν σου καεί το φαγητό, θα μάθεις δυσάρεστα νέα. Όταν μια γυναίκα δει ότι μαγειρεύει φαγητό, δουλεύει για χάρη άλλων ενώ η ανύπαντρη θα ακούσει πολλά σχόλια.

Φαγούρα
Η φαγούρα στο όνειρό σου σημαίνει ότι θα λάβεις μεγάλο χρηματικό ποσόν, μπορεί όμως, να είναι και προμήνυμα ότι θα έχεις ενοχλητικές σκέψεις.

Φάκελος
Ο φάκελος στο όνειρο σου προμηνύει ότι θα μάθεις νέα. Αν κλείνεις φάκελο, όλες οι υποθέσεις σου θα τελειώσουν καλά ενώ, αν δεις ότι γράφεις διεύθυνση, θα έχεις σύντομα συνάντηση με αγαπημένο σου πρόσωπο.

Φακές
Αν δεις στον ύπνο σου ότι τρως φακές, θα έχεις ζημιές στις επιχειρήσεις σου. Αν δεις ότι σπέρνεις φακές, σημαίνει ότι δεν είσαι ειλικρινής φίλος με κάποιο άτομο.

Φακός
Αν χρησιμοποιείς φακό σε κλειστό χώρο, θα μπεις σε πειρασμό να κάνεις κάτι πολύ κακό. Αν είσαι με φακό στο ύπαιθρο, θα αποκτήσεις νέους φίλους.

Φαλακρός
Αν δεις φαλακρό, πρέπει να φυλαχτείς από άτομα που θα προσπαθήσουν να σε μπλέξουν σε ύποπτες δουλειές. Γυναίκα που θα δει φαλακρό, θα δεχτεί πρόταση γάμου από ηλικιωμένο άντρα. Αν εσύ είσαι φαλακρός στο όνειρο, θα απαλλαγείς από κάτι που σε απασχολούσε αλλά  παράλληλα θα στενοχωρηθείς.

Φανάρι
Αναμμένο φανάρι σημαίνει οικογενειακό καβγά αλλά και επαγγελματική επιτυχία. Σβηστό, προμηνύει αρρώστια και πίκρες. Αν κρατάς φανάρι και κάνεις σινιάλο, θα περάσεις κάποιο σοβαρό κίνδυνο.

Φάντασμα, πνεύμα
Πάρτε ξεχωριστές προφυλάξεις όσο εξαρτάται από σας, αν ονειρευτείτε φάντασμα. Συμφορά περιμένει εσάς και τους δικούς σας. Τόσο η περιουσία σας όσο και η ζωή σας βρίσκονται σε κίνδυνο. Οι νέοι θα πρέπει να είναι απόλυτα εντάξει στις σχέσεις τους με το άλλο φύλο. Είναι πιθανό να χάσουν την υπόληψη τους.
Γενικά, το να δείτε φάντασμα στον ύπνο σας προλέγει απροσδόκητες φασαρίες.
Αν το φάντασμα φορούσε λευκά, σημαίνει πως η υγεία κάποιου φίλου σας κινδυνεύει, ή κάποια επιχείρηση σας δεν θα είναι αποδοτική.
Αν το φάντασμα ήταν ντυμένο στα μαύρα, είναι σημάδι πως κάποιος από το περιβάλλον σας θα σας προδώσει.
Το να δείτε πως το φάντασμα μιλούσε, σημαίνει ότι κάτι πονηρό σας πλησιάζει, το οποίο θα μπορούσε να αποφευχθεί μόνο αν προσέχατε τις συμβουλές και τις οδηγίες προσώπου που σας αγαπά.
Αν το φάντασμα χτυπούσε την πόρτα σας ή τον τοίχο, προλέγεται αναπάντεχη αναταραχή. Το να είναι πίσω από κουρτίνες, είναι σημάδι πως πρέπει να προσέξετε και να χαλιναγωγήσετε τα συναισθήματα σας, γιατί υπάρχει πιθανότητα να φανείτε αδιάκριτοι. Επίσης, θα δημιουργηθούν διαφωνίες και φιλονικίες.
Αν ακούσατε μουσική να έρχεται από κάποιο πνεύμα, είναι σημάδι δυσάρεστης αλλαγής και θλίψης μέσα στην οικογένεια.
Αν παρουσιαστεί στ’ όνειρο σας ένας από τους γονείς, σαν φάντασμα, είναι προμήνυμα ότι είστε εκτεθειμένος σε κινδύνους και θα πρέπει να προσέχετε τις συνεργασίες με ξένους.
Αν δείτε το φάντασμα κάποιου πεθαμένου φίλου, είναι προμήνυμα ότι θα κάνετε ένα μακρινό ταξίδι με δυσάρεστη συντροφιά και θ’ απογοητευτείτε.
Αν σας παρουσιαστεί, στον ύπνο σας, ένα φάντασμα αιωρούμενο στον ουρανό, προμηνύεται ατυχία και απώλεια.
Ένα θηλυκό φάντασμα στα δεξιά σας και ένα αρσενικό στ’ αριστερά, και που φαίνονται ευχάριστα και τα δυο, σημαίνουν πως γρήγορα θα βγείτε από την αφάνεια και θα αποκτήσετε δόξα, που όμως δεν θα διαρκέσει πολύ, γιατί πλησιάζει η ώρα της αναχώρησης από τα επίγεια.
Αν δείτε θηλυκό φάντασμα με μακριά τουαλέτα που κυματίζει στον αέρα, σημαίνει πρόοδο στις επιστημονικές μελέτες και απόκτηση πλούτου, σχεδόν ως εκ θαύματος, αλλά πάντα θα υπάρχει στη ζωή σας μια νότα μελαγχολίας.
Το φάντασμα ενός ζωντανού συγγενή ή φίλου, στο όνειρο, προμηνά ότι διατρέχετε κίνδυνο από κακία φιλικού προσώπου και προειδοποιείστε να κρατήσετε αυτό το πρόσωπο σε απόσταση. Αν δεις φάντασμα κάποιου νεκρού γνωστού ή φίλου σου, θα δοκιμάσεις μεγάλη απογοήτευση ενώ, αν δεις το φάντασμα ζωντανού φίλου σου, κινδυνεύεις από αυτόν. Το φάντασμα των γονιών σου στον ύπνο σου σε προειδοποιεί ότι κάποιος κίνδυνος σε απειλεί.

Φαράγγι
Αν είστε ανύπαντροι και δείτε ότι θαυμάζετε ένα φαράγγι από κοντά ή από μακριά, θα κάνετε γνωριμία που σύντομα θα οδηγήσει σε γάμο. Αν χαθήκατε σε ένα φαράγγι, θα μάθετε δυσάρεστα νέα.

Φαράσι
Αν δεις να μαζεύεις σκουπίδια με το φαράσι, θα πληροφορηθείς κάποια σχόλια που γίνονται σε βάρος σου. Αν είναι ακαθαρσίες, σε περιμένουν πολλά κέρδη.

Φάρμακο
Αν δεις να παίρνεις φάρμακα, αυτό σημαίνει ότι η υγεία σου είναι πολύ καλή και δεν αντιμετωπίζεις προβλήματα. Αν δίνεις σε άλλον φάρμακο τότε να προσέχεις γιατί πρόκειται να στενοχωρήσεις τους δικούς σου ανθρώπους.

Φάρος
Αν δεις φάρο να αναβοσβήνει μέσα στη νύχτα, κάποιος θα σου δώσει μια χρήσιμη και σημαντική συμβουλή πoυ θα βοηθήσει τις υποθέσεις σου.

Φασκομηλιά
Είτε δεις το φυτό φασκόμηλο, είτε το πίνεις, θα ζήσεις ένα φλογερό έρωτα.

Φασόλια
Αν δεις ότι τρως φασόλια, θα μάθεις κουτσομπολιά που γίνονται σε βάρος σου. Αν καλλιεργείς φασόλια, θα έχεις οικονομική ασφάλεια.

Φάτνη
Πολύ ευνοϊκό όνειρο αν δεις τον Χριστό στη Φάτνη.

Φεγγάρι
Το φεγγάρι είτε στη γέμισή του είτε στη χάση του, σημαίνει ότι ο αισθηματικός σου δεσμός θα γίνει πιο ζεστός. Πράσινο φεγγάρι σημαίνει απογοήτευση ενώ έκλειψη σελήνης σημαίνει διαζύγιο.

Φελλός
Ο φελλός στο όνειρό σου σημαίνει αποτυχίες και μικροζημιές. Αν βγάζεις τον φελλό από μπουκάλι, θα διαλευκάνεις ένα μυστήριο ενώ αν τον βάζεις θα ζήσεις σύντομη ερωτική περιπέτεια.

Φέρετρο
Αν δεις φέρετρο σημαίνει προσεχή γάμο. Αν είσαι ξαπλωμένος μέσα σε φέρετρο, θα έχεις μακροβιότητα.

Φθινόπωρο
Αν ονειρευτείς φθινόπωρο και ιδίως αν δεις να πέφτουν τα φύλλα των δέντρων σημαινει ότι θα συμφιλιωθείς με κάποιον εχθρό σου.

Φίδι
Το φίδι είναι δυσοίωνο όνειρο που προφητεύει απιστίες, προδοσία και δολιότητα.

Φιλάνθρωπος
Αν δεις φιλάνθρωπο άτομο, θα βελτιωθούν οι συνθήκες της ζωής σου. Αν είσαι εσύ φιλάνθρωπος, σημαίνει ότι είναι επιτακτική ανάγκη να βοηθήσεις κάποιον που σε χρειάζεται.

Φιλί
Είναι σύμβολο της αγάπης και του έρωτα οπότε είτε δίνεις είτε παίρνεις φιλί, θα έχεις αύξηση στα εισοδήματά σου. Αν φιλάς παιδί, θα πετύχεις σε κάτι δύσκολο, ενώ αν φιλάς κάποιον υποκριτικά, θα αρρωστήσεις. Φιλί με κάποιον εχθρό, σημαίνει συμφιλίωση. Αν δείτε στ’ όνειρο σας να φιλιούνται, σημαίνει επανασύνδεση της οικογένειας και ικανοποιητική εργασία
Αν δείτε πως φιλούσατε τη μητέρα σας, θα επιτύχετε στις διαπραγματεύσεις σας και θα εκτιμηθείτε από τους φίλους σας. Το να δείτε πως φιλούσατε τον αδελφό σας ή την αδελφή σας, προμηνά πως θα δοκιμάσετε μεγάλη ευχαρίστηση.
Αν φιλούσατε τον αγαπημένο (ή την αγαπημένη) σας, σημαίνει κίνδυνο που προέρχεται από ανήθικες συναναστροφές. Αν φιλούσατε αγνώστους, χρειάζεται προσοχή στις πεποιθήσεις σας.
Για τους παντρεμένους, το να ονειρευτούν ότι φιλιούνται σημαίνει αρμονία και ήρεμη οικογενειακή ζωή.
Για μια νέα κοπέλα, το να ονειρευτεί ότι ο αγαπημένος της φιλάει κάποιον άλλη, σημαίνει ότι οι ελπίδες της για γάμο θα διαψευσθούν.

Φιλοξενία
Αν δεις ότι σε φιλοξενούν, θα κάνεις ταξίδι σε μέρος που δεν θα εχεις ξαναβρεθεί. Αν δεις εσύ να φιλοξενείς άλλους, θα αισθανθείς μεγάλη ικανοποίηση για κάποια σου επιτυχία.

Φίλος
Αν ονειρευτείτε φίλους σας γερούς και ευτυχισμένους, σημαίνει πως θ’ ακούσετε ευχάριστα νέα γι’ αυτούς ή πως σύντομα θα δείτε τους ίδιους ή κάποιους συγγενείς σας.
Αν δείτε στον ύπνο σας στενοχωρημένους και συλλογισμένους φίλους, σημαίνει πως απειλούνται από αρρώστια και προβλήματα.
Αν δείτε τους φίλους σας αλειμμένους με μαύρο χρώμα, σημαίνει ασυνήθιστη αρρώστια ή προβλήματα για σας ή για κείνους.
Αν τους δείτε να παίρνουν το σχήμα ζώων, σημαίνει πως εχθροί θα σας χαλάσουν τις στενότερες φιλίες σας.
Αν δείτε ότι κάποιος φίλος σας, που συνήθως ντύνεται με σκούρα χρώματα, φοράει κάτι χρωματιστό στο κόκκινο της φωτιάς, σημαίνει πως δυσάρεστες καταστάσεις θα σας ανησυχήσουν.
Αν ονειρευτείτε ένα φίλο σας να στέκεται σαν άγαλμα πάνω σ’ ένα λόφο, σημαίνει πως θα προχωρήσετε περισσότερο απ’ ό,τι πιστεύατε, αλλά θα αποκτήσετε νέες αντιλήψεις για τη δικαιοσύνη και τη μάθηση. Αν η σιλουέτα που είδατε βρισκόταν σε χαμηλότερο επίπεδο από εσάς, σημαίνει πως θα αγνοήσετε τους παλιούς σας φίλους όταν θα προοδεύσετε.
Αν βρισκόταν σε λιβάδι ή στο ίδιο επίπεδο μ’ εσάς, θα αποτύχετε στις φιλοδοξίες σας για να φτάσετε σε καινούργιους στόχους.
Αν φεύγατε μακριά από αυτή την ονειρική σιλουέτα, σημαίνει πως θα επιβάλετε στον εαυτό σας μια αλλαγή που θα σας φέρει σε αντίθεση με τους φίλους σας. Αν ονειρευτείτε το φίλο σας με το πρόσωπο δεμένο μ’ ένα άσπρο πανί, σημαίνει πως θα πληγωθείτε από κάποιο πρόσωπο που προσπαθεί να γίνει φίλος σας.
Αν ονειρευτείτε πως κάνατε χειραψία με ένα πρόσωπο που σας έκανε κακό και που φεύγει δείχνοντας λυπημένο, σημαίνει πως θα έχετε διαφορές με κάποιο φίλο και ίσως επακολουθήσει διακοπή σχέσεων μαζί του.

Φινιστρίνι
Αν δεις στον ύπνο σου ότι κοιτάς από φινιστρίνι πλοίου και βλέπεις άλλα πλοία, θα έχεις μια σύντομη συνάντηση με άτομο που έλειπε για καιρό.

Φλάουτο
Αν δεις στον ύπνο σου να παίζεις φλάουτο, κάποιοι θα σε φέρουν σε μεγάλη αμηχανία. Αν ακούς φλάουτο χωρίς να το βλέπεις, σημαίνει ότι η ζωή σου θα είναι ήρεμη και ατάραχη.

Φόβος
Αν δεις στο όνειρο σου ότι φοβάσαι,  πρέπει να προσέχεις τις καθημερινές σου ενέργειες. Αν δεις ότι φοβίζεις εσύ κάποιον, θα περάσεις μια μικρή αδιαθεσία. Αν κατευνάζεις τους φόβους άλλων, σημαίνει ότι θα σε εξαπατήσουν κάποιοι που σου παριστάνουν το φίλο.

Φόδρα
Αν δεις καινούρια φόδρα, θα έχεις συμφιλίωση. Αν η φόδρα είναι σχισμένη, είναι προμήνυμα ότι θα υπάρξουν φιλονικίες.

Φοίνικας
Ο φοίνικας συμβολίζει πλούτη, ευλογία, παντοτινή αγάπη και καλό γάμο. Ο ξερός φοίνικας, προμηνύει ατυχίες και αναποδιές. Αν σκαρφαλώνεις σε φοίνικα, θα πετύχεις σε ένα επιχείρημα σου ενώ, αν τον κόβεις, θα σε εξαπατήσουν κάποιοι που σου παριστάνουν το φίλο.

Φοιτητής
Αν δεις να είσαι φοιτητής, το μέλλον σου θα είναι προβληματικό, γιατί σε περιμένουν δύσκολες μέρες.

Φόνος
Ο φόνος στον ύπνο σου είναι προειδοποίηση να προσέχεις τις πράξεις σου και να συγκρατείς τα νεύρα σου.

Φοράδα
Η φοράδα συμβολίζει καλοτυχία και για τους ανύπαντρους, γρήγορο και επιτυχημένο γάμο, συχνά δε, σημαίνει και κάποια κληρονομιά.

Φορείο
Αν δεις φορείο στον ύπνο σου, πρόσεξε γιατί είναι προμήνυμα ότι θα σου συμβεί σοβαρό δυστύχημα.

Φόρος
Αν ονειρευτείς ότι πληρώνεις τους φόρους σου, θα έρθουν οικονομικές δυσκολίες που τελικά θα ξεπεραστούν.

Φορτηγό
Αν οδηγάς κάποιο φορτηγό, αυτοκίνητο , τρένο ή και πλοίο θα έχεις  πολλές επιτυχίες.

Φορτίο
Αν κουβαλάς ένα φορτίο στην πλάτη σου, θα φορτωθείς με βαριές ευθύνες, αλλά οι προσπάθειες σου τελικά θα καρποφορήσουν.

Φουντούκια
Είτε δεις είτε τρως φουντούκια, θα πληροφορηθείς κάτι που θα σε πικράνει.

Φούρνος
Αν δεις φούρνο να δουλεύει, θα αποκτήσεις νέα μέλη στην οικογένεια σου. Αν δεις ότι είσαι φούρναρης, θα αποκτήσεις σημαντικά κέρδη και μάλιστα, σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Φούστα
Αν δεις φούστα, θα υποστείς προσβολή και αν είναι σχισμένη, θα στενοχωρηθείς πολύ  για ένα χαμένο έρωτα.

Φουστανέλα
Αν δεις στο όνειρο σου ότι φοράς φουστανέλα, θα κάνεις κάποιο ταξίδι.

Φράουλα
Αν δεις φράουλες, σημαίνει ότι θα διαπράξεις κάποιο μικρό παράπτωμα.

Φρούτα
Αν δεις ώριμα φρούτα στο δέντρο, είναι ευνοϊκό όνειρο ενώ, αν είναι άγουρα, θα απογοητευτείς από απερίσκεπτες ενέργειες. Αν τρως άγουρα φρούτα, θα μειωθείς ηθικά ενώ αν πουλάς ή αγοράζεις φρούτα, θα έχεις πολλές δουλειές αλλά ελάχιστα κέρδη.

Φρυγανιά
Αν δεις ότι τρως φρυγανιές, θα σε εγκαταλείψει ένα αγαπημένο άτομο ή θα χάσεις χρήματα. Αν φτιάχνεις φρυγανιές χωρίς, όμως, να τις καις, θα αποκτήσεις κέρδη και επιτυχία.

Φτερά
Αν δεις φτερά πουλιού που τα παίρνει ο άνεμος, θα φανείς απερίσκεπτος σε κάποιο ζήτημα. Λευκά φτερά σημαίνουν πολλά κέρδη αλλά μαύρα φτερά σημαίνουν καθυστερήσεις στις υποθέσεις σου. Αν είσαι σκεπασμένος με φτερά, θα περάσεις μεγάλη στενοχώρια ενώ, αν ένα σύννεφο από φτερά αιωρείται στον αέρα, θα έχεις μεγάλη τύχη.

Φτυάρι
Αν δεις ότι χρησιμοποιείς φτυάρι, θα έχεις μεγάλες υποχρεώσεις και πιθανότατα, θα αντιμετωπίσεις κάποια αποτυχία.

Φτύνω
Το φτύσιμο στο πρόσωπο κάποιου σημαίνει ότι θα δεχτείς προσβολή από κάποιο ανώτερο σου ή ότι θα έχεις κάποια διαφωνία με συνεργάτη σου.

Φτωχός
Αν δεις ότι είσαι φτωχός, θα πρέπει να αγωνιστείς για καλύτερες μέρες. Αν δεις άλλον, θα βοηθήσεις κάποιον που το έχει ανάγκη.

Φύκια
Αν τα φύκια που θα δεις στον ύπνο σου είνα φρέσκα και ζωντανά, θα αποκτήσεις μεγάλη δύναμη αλλά, αν είναι σάπια, συμβολίζουν την παρακμή και τον θάνατο. Αν ενώ κολυμπάς, κολλήσουν φύκια πάνω σου, άτομο με επιρροή θα σε πείσει να κάνεις κάτι που δεν εγκρίνεις.

Φυλακή
Αν δεις πως βρίσκεσαι μέσα σε φυλακή, τίποτα καλό μην περιμένεις. Δυστυχία, λύπη, στενοχώρια, φιλονικίες και αποτυχίες σε περιμένουν.

Φύλλα δέντρων
Αν δεις πράσινα φύλλα, θα έχεις χαρά και επιτυχίες στα αισθήματα. Αν δεις κίτρινα ή μαραμένα φύλλα, λύπες και στενοχώριες θα σε βρουν ενώ, αν  τα δεις να πέφτουν, θα έχεις αρρώστιες. Φύλλα φαγωμένα από κάμπιες είναι σημάδι χωρισμού.

Φυσαρμόνικα
Φυσαρμόνικα στον ύπνο σου σημαίνει ότι πρέπει να εκδηλώσεις τα αισθήματα σου για ένα πρόσωπο που κρατάς κρυμμένα, επειδή εκείνο τα έχει αντιληφθεί και σε περιμένει να το κάνεις.

Φυσίγγι
Αν δεις φυσίγγια στον ύπνο σου, θα έχεις ταραχές και παροδικές δυσκολίες στη ζωή σου.

Φυστίκια
Αν δεις ή τρως φυστίκια, σημαίνει ότι θα φλυαρήσεις και θα φανερώσεις τα μυστικά σου.

Φυτεύω
Αν ονειρευτείς ότι φυτεύεις, το όνειρο σου είναι καλό επειδή σημαίνει ότι οι ελπίδες και οι στόχοι σου θα καρποφορήσουν και ότι θα έχεις κέρδη από τη δουλειά σου.

Φώκια
Αν δεις φώκια στη θάλασσα ή ξαπλωμένη στα βράχια, είναι καλό σημάδι. Αν, όμως, σκοτώνεις φώκια, σε περιμένουν πολλά προβλήματα στα επαγγελματικά σου.

Φωλιά
Αν δεις φωλιά πουλιών, θα γνωρίσεις την απόλυτη αφοσίωση στον έρωτα, και ειδικά αν έχει μέσα πουλιά. Η γκρεμισμένη φωλιά σημαίνει ότι θα έχεις πολλές λύπες. Αν δεις πουλιά να χτίζουν φωλιά στο σπίτι σου, θα έχεις οικογενειακή ευτυχία.

Φως
Αν δεις να βρίσκεσαι μέσα σε άπλετο φως, το όνειρο σου είναι  πολύ καλό και η θέση σου θα βελτιωθεί κατά πολύ.

Φωτιά
Αν δεις φωτιά σε τζάκι με ωραίες, ήρεμες φλόγες, θα γνωρίσεις μεγάλη επαγγελματική επιτυχία αλλά και οικογενειακή γαλήνη. Αν, όμως, η φωτιά έχει σπίθες και καπνό, θα έχεις μεγάλες στενοχώριες. Φωτιά που σβήνει, σημαίνει μιζέρια. Αν ανάβεις φωτιά, θα έχεις μια περιπέτεια με άτομο του αντίθετου φύλου και αν καείς από φωτιά, σημαίνει βίαιο θάνατο. Αν μια έγκυος ανάβει φωτιά, θα έχει πολύ καλή γέννα και αν ανάβει φωτιά ο άντρας, θα γίνει ευτυχισμένος πατέρας. Φωτιά στο ύπαιθρο προαναγγέλλει επιτυχίες.

Φωτισμός
Αν δεις ότι βρίσκεσαι σε μέρος φωτισμένο, θα λύσεις ένα μακροχρόνιο πρόβλημα που σε παιδεύει.

Φωτογραφία
Αν δεις ότι δίνεις ή παίρνεις φωτογραφία, ο έρωτας που νιώθεις για κάποιο πρόσωπο βρίσκει ανταπόκριση. Αν δεις φωτογραφίες των προγόνων σου, θα έχεις μεγάλη πρόοδο. Αν κοιτάς τη φωτογραφία του αγαπημένου σου προσώπου, ο δεσμός σας θα έχει ωραία κατάληξη. Αν φωτογραφίζεις με δική σου μηχανή, σύντομα θα έχεις ένα μεγάλο έρωτα. Αν όμως, σχίζεις ή καις τη φωτογραφία, θα διακόψεις με το πρόσωπο που αγαπάς. Αν κοιτάς γυμνές φωτογραφίες, θα νιώσεις ντροπή για μια πράξη σου.