Ονειροκρίτης: Υ


Υ

Ύαινα
Η ύαινα στο όνειρό μας είναι προμήνυμα συμφορών και δυστυχίας. Αν δεις ύαινα, κινδυνεύεις από σοβαρή ασθένεια. Αν παράλληλα την ακούσεις να ουρλιάζει, να περιμένεις πολύ δυστυχισμένες ημέρες.

Υάκινθος
Aπιστίες από το αγαπημένο σου πρόσωπο να περιμενεις αν δεις ή μυρίζεις υάκινθο στο ονειρό σου.

Υαλικά
Αν δεις να αγοράζεις ή να πουλάς υαλικά, τότε κάποιος κίνδυνος σε απειλεί. Οι δουλειές σου θα περάσουν κρίση. Σπασμένα υαλικά προμηνύουν θάνατο. Το θολό γυαλί συμβολίζει την αβεβαιότητα.

Υαλοπώλης
Αν ονειρευτείς ότι είσα υαλοπώλης σημαίνει ότι διαθέτεις μεγάλο θάρρος και ψυχραιμία που θα ξεπεράσεις κάθε αντιξοότητα και μάλιστα, με την ενεργητικότητα σου, θα σώσεις μια επιχείρηση που βρίσκεται στα πρόθυρα της καταστροφής.

Υγρασία
Αν δεις να να βρίσκεσαι σε περιβάλλον με  υγρή και αποπνικτική ατμόσφαιρα, σύντομα θα βρεθείς σε δύσκολη θέση μπροστά σε άλλους. Ιδιαίτερα δυσάρεστο είναι το όνειρο αν δεις παράλληλα και μούχλα. Καλά  νέα προμηνύονται αν την υγρασία την ακολουθεί περίοδος ζέστης και ξηρασίας.

Υδράργυρος
Αν δεις στο όνειρό σου υδράργυρο τότε κάποιοι αντίπαλοί σου σε υπονομεύουν και θα αναστατώσουν τη ζωή σου. Αν δεις ότι έχεις δηλητηριαστεί από υδράργυρο τα πράγματα είναι ακόμη πιο δυσοίωνα οπότε  δώσε ιδιαίτερη προσοχή στις σχέσεις σου με άτομα από το περιβάλλον σου.

Υδραυλικός
Οι επαγγελματικές σου δραστηριότητες θα πάνε πολύ καλά και σταθερά αν δεις πως είσαι υδραυλικός. Αν δεις ότι η υδραυλική εγκατάσταση του σπιτιού σου παρουσιάζει προβλήματα ή διαρροές, τότε κάποιοι ενοχλητικοί συγγενείς θα σου δημιουργήσουν πρόβλημα.

Υδρόγειος
Καλό όνειροα αν δεις στον ύπνο σου την υδρόγειο. Σημαίνει ότι θα περάσεις ένα διάστημα με απολαύσεις και ωραία συντροφιά. Δεν αποκλείεται επίσης να πραγματοποιήσεις ευχάριστα ταξίδια.

Υιοθεσία
Αν δεις  να υιοθετείς παιδί, σε περιμένουν κέρδη, καλοτυχία και δημόσια εκτίμηση. Αν έχεις ήδη  παιδί και δεις τέτοιο όνειρο τότε θα υπάρξουν πρόσθετα βάρη και φροντίδες. Αν δεις να υιοθετούν εσένα, θα αποτύχει κάποια κακόβουλη ενέργεια που στρέφεται εναντίον σου.

Υπάλληλος
Αν δεις ότι είσαι υπάλληλος, έρχονται καλές μέρες. Αν δεςις ότι  είσαι υπάλληλος σε κάποιον εχθρό σου, τότε αυτό το άτομο θα σε ταπεινώσει. Αν προσλαμβάνεις υπάλληλο, θα χάσεις κάποια χρήματα. Αν δεις ότι απολύεις υπάλληλο, θα τερματιστεί  μια φιλία σου.

Υπερβολή
Αν δεις να κάνεις υπερβολές και ιδίαίτερα οικονομικές σπατάλες, θα γίνεις η πέτρα ενός σκανδάλου.

Υπηρέτης
Αν δεις υπηρέτη, θα σου δείξουν αφοσίωση. Αν δεις ότι είσαι εσύ υπηρέτης, τότε  θα έχεις πολλές προτάσεις εργασίας, που όμως  δεν θα είναι ξεκάθαρες. Αν δεις πολλούς υπηρέτες, θα πρέπει να καταλάβεις ότι οι περισσότεροι φίλοι σου δεν είναι ειλικρινείς απέναντί σου . Αν απολύεις /διώχνεις υπηρέτη, μια απώλεια θα σε γεμίσει με στενοχώρια ενώ, αν δεις να σε κλέβει ο υπηρέτης σου, να προσέξεις επειδή κάποιος έχει βάλει στο μάτι την περιουσία σου.

Υπνοβάτης
Αν δεις να υπνοβατείς στο όνειρο σου, σε περιμένει μεγάλη ερωτική απογοήτευση και γενικότερα στενοχώριες και πίκρες.

Ύπνος
Αν δεις να κοιμάσαι, τότε σύντομα θα αποκτήσεις ένα πιστό και καλό φίλο. Αν δεις να κοιμάται κάποιος άλλος, σηαμίνει ότι οι φίλοι σου σε εμπιστεύονται απόλυτα. Αν δεις να ξαπλώνεις  μεσημέρι για να κοιμηθείς, θα σπαταλήσεις άσκοπα χρήματα για κάτι που δεν τα αξίζει πραγματικά.

Υπνωτισμός
Αν δεις  κάποιος να σε υπνωτίζει και να σου λέει να κάνεις ότι θέλει, τότε σύντομα θα αναγκαστείς να λογοδοτήσεις για ένα παράπτωμά σου. Αν δεις  να  υπνωτίζεις κάποιον άλλο, τότει στις οικονομικές υποχρεώσεις που θα προκύψουν το επόμενο διάστημα θα ανταπεξέλξεις με πολύ μεγάλη δυσκολία.

Υποβρύχιο
Αν ταξιδεύεις με υποβρύχιο κάτω από την επιφάνεις της θάλασσας,  πρέπει να προσέξεις για να είσαι εντάξει στις υποχρεώσεις σου, κυρίως τις οικονομικές.

Υπόγειο
Αν βρίσκεσαι σε υπόγειο και, ακόμη χειρότερα  σκοτεινό, οι υποθέσεις σου θα εξελιχθούν με μεγάλες δυσκολίες ή και καθόλου.

Υπολογιστής
Αν ονειρευτείς ότι καταπιάνεσαι με ηλεκτρονικούς υπολογιστές, θα αντιμετωπίσεις κάποιο εμπόδιο που θα σε προβληματίσει πολύ. Αν δεις να  βρίσκεσαι σε αίθουσα με ηλεκτρονικούς υπολογιστές, σημαίνει θα συναναστραφείς άτομα υψηλού  κύρους και πνευματικής καλλιέργειας.

Υπόστεγο
Αν δεις ότι κάνεις βόλτες σε άδειο υπόστεγο, τότε σημαίνει ότι έρχονται  μέρες απογοήτευσης και οργής. Αν όμως, στο υπόστεγο υπάρχουν αυτοκίνητα ή/και αεροπλάνα, η ζωή σου θα αλλάξει προς το καλύτερο.

Υπόσχεση
Αν δεις να σου υπόσχονται κάποιοι σκέφτονται να σε εξαπατήσουν. Αν εσύ υπόσχεσαι  θα δεσμευτείς πράγματι αλλά με κάτι πολύ ενοχλητικό.

Υποφέρω
Αν δεις να υποφέρεις από κάτι, θα γίνεις πολύ γρήγορα καλά από μια αρρώστια που σε ταλαιπωρεί τελευταία.

Υφαίνω
Αν άνδρας δει να υφαίνει τότε συκοφαντίες τον περιμένουν. Αν ανύπαντρη γυναίκα δει να υφαίνει, σημαίνει ότι γρήγορα θα παντρευτεί.

Ύφαλος
Ο ύφαλος είναι προμήνυμα ότι κάποιος εξυφαίνει ύπουλο σχέδιο με σκοπό την καταστροφή σου. Αν είσαι σε πλοίο που χτυπάει σε ύφαλο, αποτελεί προειδοποίηση ότι θα πάθεις κάποιο ατύχημα.

Ύφασμα
Αν δεις ότι πουλάς ύφασμα, σύντομα θα σημειώσεις επιτυχίες. Αν δεις ότι κόβεις ύφασμα τότε  θα απαλλαγείς σύντομα από κάτι ενοχλητικό.