Ονειροκρίτης: Ω


Ω

Ωδείο
Στην περίπτωση που ονειρευτείς ότι σπουδάζεις μουσική σε ωδείο, να είσαι σίγουρος ότι θα πετύχεις σε οποιοδήποτε επάγγελμα εξασκείς.

Ωκεανός
Οτιδήποτε έχει σχέση με το νερό αποτελεί καλό προμήνυμα, εφόσον και η όλη ονειρική ατμόσφαιρα είναι ευχάριστη.

Αν δείτε ότι κολυμπάτε σε απέραντα γαλήνια νερά, χωρίς να φοβάστε ή αν βλέπετε από μακριά, ταξιδεύοντας ήρεμα έναν ατέλειωτο απέραντο ωκεανό, συμβολίζει την ευτυχία και τη γαλήνη. Εάν όμως ο ωκεανός έχει αφρισμένα κύματα και κινδυνεύετε να πνιγείτε ή είστε σε πλοίο που βυθίζεται και εσείς βουλιάζετε στα παγωμένα νερά του, μάλλον σας απασχολούν πολλά και δισεπίλυτα προβλήματα. Συναισθήματα που βιώνετε στο όνειρό σας όπως κρύο, ταλαιπωρία και φόβος δείχνουν μια ψυχική αναταραχή. Πρέπει να προσέξετε τα νεύρα σας.

Ένας γαλήνιος και απέραντος γαλάζιος ωκεανός που θα ονειρευτείτε, προμηνύει πολύ καλές εξελίξεις στα επαγγελματικά σας. Αντίθετα ταραγμένος, μαύρος και βαθύς ωκεανός αποτελεί προειδοποίηση για δύσκολες ημέρες που θα έρθουν.

Αν δείτε έναν απέραντο ωκεανό τότε σύντομα θα ενταχθείτε σε μια μεγάλη επιχείρηση ή οργανισμό. Αν όμως στον ωκεανό επικρατεί θαλασσοταραχή τότε πρέπει να γνωρίζετε ότι υπάρχουν γύρω σας κίνδυνοι που σας απειλούν. Το κολύμπι στον ωκεανό σημαίνει ότι σύντομα θα ηρεμήσετε από τα πολλά προβλήματα της καθημερινότητας και ότι έρχεται μια περίοδος ηρεμίας για εσάς.

Ωμό – ωμός
Όταν δεις να τρώς ωμή τροφή π.χ. φρούτα, λαχανικά, ξηρούς καρπούς, τότε πρέπει να ανατρέξετε στις αντίζτοιχες λέξεις για την ερμηνεία.

Στην περίπτωση όμως που η τροφή που τρως ωμή, συνηθίζεται να τρώγεται μαγειρεμένη τότε πλησιάζουν δύσκολες μέρες και δυσάρεστα περιστατικά. Επίσης πρέπει να δείξετε ιδιαίτερη προσοχή ώστε να μην πέσετε θύμα εξαπάτησης.

Ώμοι – ώμος
Το όνειρο αυτό ερμηνεύεται ανάλογα και με τα υπόλοιπα στοιχεία που εμπεριέχει.

Αν δείτε όμορφους γυναικείους ή ανδρικούς ώμους, που έχουν τα χαρακτηριστικά του συγκεκριμένου φύλου, αυτό δείχνει ερωτική και αισθησιακή ατμόσφαιρα. Θα ερωτευτείτε, θα αγαπήσετε και θα νιώσετε όμορφα. Αν δείτε τους ώμους γυμνούς τότε προμηνύονται ευχάριστες αλλαγές στη ζωή σας. Όμορφοι γυναικείοι ώμοι σημαίνουν ερωτικό πάθος.

Γερμένοι και κουρασμένοι ώμοι προμηνύουν προβλήματα. Οι αδύνατοι ώμοι, σημαίνει ότι εξαρτάστε ή πρόκειται να εξαρτηθείτε από κάποιους άλλους. Οι σπασμένοι ώμοι προμηνύουν θάνατο. Ασθενικοί ώμοι σημαίνουν αποτυχία.

Επίσης αδύναμοι, παραμορφωμένοι και άσχημοι ώμοι, φανερώνουν  αισθηματικά προβλήματα. Αν δείτε αρρωστημένο και ακρωτηριασμένο σώμα, προμηνύονται προβλήματα υγείας. Διαφορετικά μην ανησυχείτε φοβάστε τίποτα.

Οι ώμοι γενικά δε σχετίζονται με επαγγελματικά θέματα, ωστόσο αν ονειρευτείτε ρωμαλέους και αρρενωπούς ανδρικούς ώμους ή όμορφους θηλυκούς ώμους, θα έχετε επιτυχίες, αν όμως η όλης ατμόσφαιρα του ονείρου είναι ανήσυχη θα προκύψουν κάποια επαγγελματικά προβλήματα.

Ώρα
Όταν δεις ότι κοιτάζεις την ώρα πρόσεχε γιατί μάλλον θα χάσεις κάποιο σημαντικό ραντεβού. Αν δεις ότι σκέφτεσαι την ώρα ή ότι μετράς τις ώρες γιατί δεν φαίνεται να περνούν ή τι κοιτάζεις συνεχώς τι ώρα είναι τότε μάλλον να ετοιμάζεσαι να περάσεις στενοχώριες που ευτυχώς όμως θα είναι προσωρινές. Όταν βλέπεις ρολόι το οποίο κρατάει σωστά την ώρα οι δουλειές που υπολογίζεις να κάνεις θα έχουν μεγάλη επιτυχία, ενώ όταν δεις ότι δεν δουλεύει θα συμβεί το αντίθετο. Όταν δεις  να φοράς ρολόι με αλυσίδα και μάλιστα ακριβό θα σου παρουσιαστεί μια ευκαιρία για δουλειά που θα κερδίσεις πολλά χρήματα. Αν το ρολόι είναι μικρό και φθηνό τότε θα συμβεί το αντίθετο. Όταν δεις ότι προσπαθείς να επισκευάσεις ένα ρολόι  που είναι χαλασμένο η δουλειά σου, για την οποία πασχίζεις πολύ θα σε γεμίσει απογοήτευση. Αν δεις ότι αγοράζεις ρολόι, θα χάσεις κάποιο προσωπικό αντικείμενο και ενθύμιο και θα στενοχωρηθείς. Αν δεις να πουλάς ρολόγια, θα μάθεις ευχάριστα νέα από κάποιο αγαπητό σου πρόσωπο. Αν δεις να χαρίζεις ρολόι σε κάποιον ξένο θα κάνεις μια νέα ερωτική γνωριμία, ενώ αν το δωρίζεις σε γνωστό, πρόσεχε γιατί κάποιο άτομο ετοιμάζεται να σου κάνει πολύ μεγάλο καλό. Αν καταστρέφεις ρολόγια ή τα πετάς θα έρθουν μεγάλες στενοχώριες. Αν βλέπεις το ρολόι σου και ενώ δουλεύει σταματήσει απότομα, πρόσεξε πάρα πολύ την καρδίά σου και καλό είναι να κάνεις κάποιες  εξετάσεις ή check up.

Ωραίος
Όταν δεις ένα ωραίο άτομο ή ακόμη καλύτερα ωραίο τον εαυτό σου, τότε θα έχεις υγεία, ευτυχία και μακροβιότητα. Αν δείτε άλλους να είναι ωραίοι, είναι προάγγελος  ότι κάποθα άτομα που δεν αξίζουν θα σας δείξουν εμπιστοσύνη.

Ωροσκόπιο
Αν ονειρευτείτε κάποιο ζώδιο του ωροσκοπίου, να αναμένετε δεσμό με άτομο αυτού του ζωδίου. Αν ονειρευτείτε ότι κάποιος αστρολόγος σάς λέει το ωροσκόπιο σας, θα σταθείτε πολύ τυχεροί και σύντομα θα συνάψετε ερωτική σχέση.

Επίσης δεν διαφαίνεται κίνδυνος για την υγεία σας. Όμως αν ο αστρολόγος σας προειδοποιεί για κάτι, να δώσετε την πρέπουσα σημασία και να το ψάξετε.

Τα επαγγελματικά σας σχετίζονται με τα ζώδια, ανάλογα με του βαθμό που σας επηρεάζουν. Αλλιώς δεν θα υπάρχει κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα. Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να προγραμματίσετε τις κινήσεις σας με βάση τη λογική και σίγουρα δε θα συναντήσετε δυσκολίες.

Ωτακουστής
Αν δείτε ότι κρυφακούτε προσέξετε γιατί μπορεί να γίνετε ρεζίλι για κάτι που κάνατε και σας έπιασαν επ’ αυτοφώρω. Αν δείτε άλλοι να κρυφακούν,  τότε θα αντιμετωπίσετε δύσκολες και δυσάρεστες καταστάσεις.

Ωτασπίδες
Αν φοράς ωτοασπίδες είναι σημάδι ότι είσαι πολύ εγωιστής και μένεις “κουφός” στις συμβουλές που σου δίνουν οι φίλοι σου ενώ πρέπει να τις λάμβάνεις υπόψη, για να ωφεληθείς. Όταν αντίθετα, βλέπεις ότι τις βγάζεις τότε πολλά προβλήματα που σε ταλαιπωρούν θα αντιμετωπιστούν αποφασιστικά και θα έχουν αίσια κατάληξη.

Ωτορινολαρυγγολόγος
Όταν βλέπουμε ότι πάσχουμε από κάποιο πρόβλημα με τα αφτιά μας και επισκεπτόμαστε ωτορινολαρυγγολόγο, τότε πρέπει να περιμένουμε να ακούσουμε κακά νέα για φιλικό μας πρόσωπο, που βρίσκεται σε μακρινή απόσταση.